Onze praktijk

Onze praktijk is geopend van Maandag t/m Donderdag van 8.30u tot 12.00u en van 13.00u tot 17.00u en vrijdag van 8.30u tot 17.00u.
In onze zeer moderne praktijk doen wij voornamelijk algemene behandelingen. Voor het grootste deel gebruiken we “witte” vullingen en kronen en bruggen zonder metalen randen. We werken prima samen met onze buurman, de orthodontist (beugels) dhr. Diels. In tegenstelling tot veel praktijken waar verrichtingen worden gedaan door assistentes wordt u in ons Tandartsencentrum altijd behandeld door Tandartsen en/of mondzorgkundigen. In dit kader durven wij te garanderen dat wij als zodanig tot de top gerekend kunnen worden.

Persoonlijk zou ik zelf nooit behandelingen die aan tandartsen zijn voorbehouden aan mijn eigen gebit laten uitvoeren door assisterend personeel in de mondzorg met een veel lagere opleiding, zeker gelet op het feit dat daarbij ook het volledige tandartsentarief wordt gedeclareerd.

In de toekomst willen we ook volledige implantaatbehandelingen in eigen praktijk doen ( nu verwijzen we voor het implantaat en maken de bovenstrucuur zelf)
Wij houden u op de hoogte!

Nogmaals verzoeken wij u ook hier om afspraken minimaal 48 uur van te voren af te zeggen, wij mogen u, ongeacht de redenen, de behandeltijd bij afwezigheid in rekening brengen. Als u later afbelt, graag zo spoedig mogelijk, vaak lukt het een andere afspraak te plannen en worden U geen kosten in rekening gebracht.
Gezien de huidige planning komt het niet vaak voor dat de afspraken lang uitlopen, als dit al gebeurt komt dit vaak door spoedgevallen tussendoor of mensen die te laat op de voorgaande afspraken zijn verschenen.
Wij verzoeken u dan ook met klem enige tijd (ong. 5-10 min.) van te voren aanwezig te zijn! Dat helpt ons om de agenda planning zo goed mogelijk te houden.
Als wij uw telefoonnummers (ook mobiel) hebben kunnen wij u altijd bellen om evt. afspraken te verzetten als dit nodig is.Hoogachtend, TC Vught/ Drs. H. de Vries.