Huisregels – Tandartsencentrum Vught – Vught

Huisregels

Huisregels

Afspraken die wij graag met u maken omtrent de behandelingen in onze praktijk:

Wij verzoeken u vriendelijk op tijd voor de afspraak aanwezig te zijn. Zo hebben wij de beste mogelijkheden om ons schema juist te laten verlopen. Het is niet altijd te voorkomen dat de behandeltijd uitloopt (denk aan mensen die voorgaand te laat kwamen, spoedgevallen die tussendoor behandeld moeten worden of een behandeling die door onvoorziene omstandigheden uitloopt). Dit zal gezien onze moderne planning echter niet vaak gebeuren.

Afspraak maken, afzeggen of wijzigen: 

Voor meer informatie of uitleg, kunt u terecht  aan de balie of zoek op de site bij mondgezondheid naar interessante items. Zo kunnen wij voor grotere behandelingen ook begrotingen printen.

Patiënten uitschrijven zullen wij niet snel doen, als het echter verstandiger is de behandelrelatie te beëindigen en u naar een andere praktijk over te schrijven, dan doen wij dat in overleg met u.

Grondige redenen hiervoor kunnen zijn:

Dit zijn voorbeelden van zaken die een enorme druk op de relatie tandarts- patiënt met zich meebrengen.

Tenslotte adviseren wij u regelmatig (halfjaarlijks en in sommige gevallen minimaal jaarlijks) langs te komen voor controle, als u langer wegblijft, kunnen grotere problemen ontstaan dan wenselijk. Ook dienen regelmatig röntgenfoto’s (volgens protocol bijv. bite-wings eens per 2-3 jaar)  gemaakt te worden om tijdig problemen te voorzien. Wij proberen u zo netjes mogelijk elk half jaar een oproep te sturen, toch blijft u altijd zelf verantwoordelijk voor het regelmatig komen voor controles!

Met vriendelijke groet,

Team Tandartsencentrum Vught.